fbpx
ygraeriokinisi
22Μαρ, 16 22 Μαρτίου 2016Νέα
  • By Art World
Ygraeriokinisi Aeriokinisi - Υγραεριοκινηση Αεριοκινηση

Υγραεριοκινηση Αεριοκινηση -
Ygraeriokinisi Aeriokinisi

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της GAS THEODOROU και των Συνεργείων του Δικτύου GAS SERVICEστην Θεσσαλονίκη, κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2015.

Σε ένα εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο, στο Περίπτερο 15, η GAS THEODOROU παρουσίασε το CNG (Φυσικό Αέριο Κίνησης) καθώς και τις Τύπου 4 Δεξαμενές CNG (ανθρακονημμάτων) σε όλους τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Συγχρόνως, με δύο εξωτερικά Stand περιμετρικά του Περιπτέρου 15, τα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE Θεσσαλονίκης, παρείχαν μια Super Προσφορά για την μετατροπή σε Υγραεριοκίνηση σε όλους τους τυχερούς που επέλεξαν να προβούν στο κλείσιμο του ραντεβού τους μέσα στην Έκθεση.

Η επιτυχία της προσφοράς ήταν τεράστια, μιας και στις 2 ημέρες που ίσχυε η προσφορά, σαράντα (40) επισκέπτες της Έκθεσης έκλεισαν την προσφορά για το αυτοκίνητό τους και καρπώθηκαν την ωφέλειά της.

Η GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE συνεχίζουν τις παρουσίες τους σε παρόμοιες Εκθέσεις ή Events ανά την Ελλάδα, με εξίσου φανταστικές προσφορές.

Η GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE Θεσσαλονίκης, ακόμη μια χρονιά συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με σκοπό να ενημερώσει τους επισκέπτες για τα οφέλη και τις υπηρεσίες του Δικτύου GAS SERVICE.
Το κεντρικό μας περίπτερο θα βρίσκεται στο κτήριο 15, στο stand 16A, ενώ θα έχουμε παρουσία και στον εξωτερικό χώρο των αυτοκινήτων.
Επισκεφτείτε μας το διάστημα 05-13/09/2015 και ενημερωθείτε για τις μεγάλες μας προσφορές καθώς και για τις super εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε.

Συντονιστείτε.