fbpx
mpek

Η εταιρία GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE, διαθέτουν μια τεραστία γκάμα Εγχυτών Υγραεριοκίνησης για όλα τα επώνυμα συστήματα της παγκόσμιας Αγοράς για περιπτώσεις αντικατάστασης λόγω δυσλειτουργίας ή βλάβης.

Παράλληλα με την αντικατάσταση των εγχυτών του συστήματος με ίδιας έκδοσης εγχυτών, προτείνεται η αντικατάστασή τους με νέας τεχνολογίας Εγχυτές της εταιρίας ZAVOLI.

 

Αντικατάσταση των μπεκ υγραεριοκίνησης με τους νέους Εγχυτές (μπεκ) της ZAVOLI JET-20 ή ΙΝ03

με 6 Άτοκες Δόσεις (μέσω Πιστωτικής) ή με 10% έκπτωση (για εξόφληση της μετρητοίς)

.

Οι νέοι Εγχυτές JET-20 ή IN03 είναι μονοί Εγχυτές, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στην τοποθέτηση, μειώνοντας την απόσταση Εγχυτή Υγραερίου με τον χώρο καύση, επιτυγχάνοντας εν τέλει καλύτερη ρύθμιση στους χρόνους ψεκασμούς και συνεπώς καλύτερη κατανάλωση στο Υγραέριο.

.

Συγχρόνως, οι νέοι Εγχυτές χαρακτηρίζονται από την μεγάλη ταχύτητα λειτουργίας τους (σε σχέση με του παλαιού τύπου εγχυτών), πιάνοντας το αντίστοιχο άνοιγμα των μπεκ βενζίνης στις υψηλές στροφές, χαρίζοντας  καλύτερη κατανάλωση-άρα μεγαλύτερη οικονομία.

.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους νέους Εγχυτές της ZAVOLI ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://autogas.gr/μπεκ-αεριου-εγχυτες-αεριοκινησης-panjet-zavoli/

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο Συνεργείο GAS SERVICE της περιοχής σας και πάρτε προσφορά για το δικό σας αυτοκίνητο.

.

*η προσφορά έκπτωσης αφορά τα Υλικά Έγχυσης (Μπεκ, Ακροφύσια, κτλ) και όχι υλικά σύνδεσης (Κολάρα, Σωλήνες, κτλ).

** η προσφορά αφορά αντικατάσταση εγχυτών διαφορετικού τύπου, με τα μπεκ της ZAVOLI JET-20 ή ΙΝ03, εφόσον δύναται η αντικατάσταση (βάση επιλογών στον Εγκέφαλο του υπάρχοντος συστήματος)