fbpx

Υγραεριοκίνηση (LPG), Υγραεριοκινηση Εφαρμογές, Ωφέλεια Και Ασφάλεια.

Η υγραεριοκίνηση (LPG) είναι η πλέον ασφαλής και φιλική μορφή ενέργειας.

Η υγραεριοκινηση χρησιμοποιείται για την κίνηση οχημάτων από την δεκαετία του 1940 στην Ευρώπη, επίσημα από το 1981 στην Ελλάδα για τα ΤΑΞΙ και από το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων.

υγραεριοκινηση

Η υγραεριοκινηση χρησιμοποιείται πια από χιλιάδες αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει καταγραφεί ατύχημα από υγραέριο, σε αντίθεση με άλλα καύσιμα.

Πλεονεκτήματα για την Υγραεριοκινηση (LPG)

 • Μεγάλη Οικονομία

  Οικονομία έως και 50%. Μειώνετε το κόστος μετακίνησης στο μισό!
 • Ίδιες Επιδόσεις

  Ίδιες Επιδόσεις Ίδιες Τελικές. Η σύγχρονη τεχνολογία των συστημάτων Υγραεριοκίνησης ZAVOLLI εξασφαλίζει τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ επιδόσεις του κινητήρα (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα).
 • Ίδια Χιλιόμετρα

  10lt Βενζίνης = 10,5 lt Υγραερίου
 • Τέλεια Καύση

  Λόγω της τέλειας καύσης που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως η βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα. Επιτυγχάνεται έτσι και οικονομία στα SERVICE.

Ασφάλεια για την Υγραεριοκίνηση (LPG)

Τα συστήματα μας αποτελούνται από εξαρτήματα που διαθέτουν όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις τύπου και υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας στην κατηγορία τους. Είναι δοκιμασμένα στις πιο σκληρές και απαιτητικές συνθήκες.
Η δεξαμενή αερίου είναι ειδικής σχεδίασης για πιο ανθεκτική συμπεριφορά στη ρήξη σε περίπτωση σύγκρουσης και ειδικές βαλβίδες ασφαλείας και αποκοπής συμβάλλουν στην αύξηση του συντελεστή ασφαλείας.

Πέραν Των Απαραίτητων Πιστοποιήσεων Των Δεξαμενών, Η Ασφάλεια Επιτυγχάνεται Με:

 • Ασφαλιστικό Υπερβολικής Πίεσης
 • Αντεπίστροφη Βαλβίδα
 • Δύο (2) Ηλεκτροβαλβίδες
 • Βαλβίδα Υπερβολικής Ροής
 • Αεροστεγές Περικάλυμμα
 • Διπλάσια Αυτονομία

Υγραεριοκινηση - Διάρκεια Ζωής ενός Συστήματος

 

Το Σύστημα για υγραεριοκινηση, πέραν διαφόρων αναλώσιμων ανταλλακτικών, μπορεί να μεταφερθεί σε επόμενο αυτοκίνητο, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις τεχνικής & νομικής φύσεως. Επικοινωνήστε με την εταιρία μας για σχετική ενημέρωση.
Η Δεξαμενή Υγραερίου, βάση Νομοθεσίας και Προτύπου Πιστοποίησης R67-01, πρέπει να αντικαθιστάται κάθε δέκα (10) έτη από την ημερομηνία παραγωγής τους.

Υγραεριοκινηση και Καθαρότερο Περιβάλλον

Τοποθέτηση σε όλα τα αυτοκίνητα: Οι συσκευές για την  υγραεριοκινηση ZAVOLI pure technology διαθέτουν ειδικό λογισμικό για κάθε μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας τις ίδιες επιδόσεις με τις εργοστασιακές.

Επιπλέον, η μεγάλη γκάμα δεξαμενών των Συνεργείων του Δικτύου GAS SERVICE δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης υγραεριοκινηση σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Η εταιρία ZAVOLI pure technology και η GAS THEODOROU, ο Επίσημος και Αποκλειστικός Αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα και στην Κύπρο, διαθέτουν Συσκευές υγραεριοκινηση για κάθε τύπο Κινητήρα, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε οχήματος.

Διατίθενται Συστήματα για οχήματα Πολλαπλών Σημείων Έγχυσης (Multipoint Injection), Άμεσου Ψεκασμού (Direct Injection), Υβριδικά αλλά και βεβαίως για παλαιότερου τύπου Κινητήρες (Single PointCarburator)

υγραεριοκίνηση

Οικολογική Συνείδηση, απέναντι στο περιβάλλον αλλά και το μέλλον των παιδιών μας.

H υγραεριοκίνηση (LPG) είναι η φιλικότερη προς το περιβάλλον μορφή κίνησης. Λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι σχεδόν μηδενικές.

υγρσεριοκίνηση-LPG Autogas
Τι Πρέπει Να Γνωρίζω για την Υγραεριοκινηση (LPG)
 • Η Υγραεριοκίνηση αφορά επέμβαση στο χώρο καύσης του Κινητήρα. Στην ουσία, αφορά επέμβαση στην ‘’καρδιά’’ του οχήματος.
 • Ο κάθε Κινητήρας, έχει διαφορετικές προδιαγραφές, διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικές ανάγκες.
 • Ως εκ τούτου, η Συσκευή Υγραεριοκίνησης που θα τοποθετηθεί, οφείλει να καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του Κινητήρα, σε όλο το φάσμα λειτουργίας του (σε όλο το φάσμα στροφών, σε όλο το φάσμα φορτίων).
 • Σε κάθε περίπτωση που η Συσκευή δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του Κινητήρα, είναι πιθανών ο Κινητήρας μας να παρουσιάσει δυσλειτουργία ή και βλάβες, εφόσον η Υγραεριοκίνηση είναι μια επέμβαση πάνω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του κατασκευαστή του οχήματος.
 • Στο αυτοκίνητο δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Απλά με την τοποθέτηση συσκευής δίνεται η δυνατότητα να λειτουργεί ο κινητήρας με υγραέριο παράλληλα με την βενζίνη.
 • Στο Δίκτυο GAS SERVICE, τηρούμε πιστά τις Τεχνικές Προδιαγραφές έκαστου Κινητήρα, επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευή η οποία θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του, διασφαλίζοντας τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.
Ασφάλεια Δεξαμενών CNG

Φωτογραφία με σύστημα Φυσικού Αερίου Κίνησης ZAVOLI μετά από ολική καταστροφή από πυρκαγιά (κεντρική Ελλάδα, καλοκαίρι 2018).
Φαίνεται καθαρά πως η Δεξαμενή CNG έχει παραμείνει ανέπαφη. Εν αντιθέσει με το ντεπόζιτο της βενζίνης όπου λόγω υψηλής θερμοκρασίας εξεράγει, η Δεξαμενή CNG παρέμεινε ανέπαφη.

προσφορα autgas theodorou υγραεριοκηνηση αεριοκινηση gas service