fbpx
Χωρίς κατηγορία
22 Μαρτίου 2016
  • By .
Με επιτυχία ολοκλήρωσε τα Σεμινάρια Τεχνικής & Εμπορικής Κατάρτησης το νέο Συνεργείο του Δικτύου GAS SERVICE Πετράκος Γεώργιος.
Το νέο Συνεργείο του Δικτύου μας, που εδρεύει στην Ιστιαία Ευβοίας, παρέλαβε τα Πιστοποιητικά Εκπαίδευσης για Εγκαταστάσεις και Συντηρήσεις Συσκευών Αεριοκίνησης ZAVOLI καθώς και το Πιστοποιητικό Εξουσιοδότησης του Δικτύου GAS SERVICE και δύναται πλέον να παρέχει το υψηλό Πακέτο
Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών πάνω στην Αεριοκίνηση σε όλους τους ενδιαφερόμενους της ευρύτερης περιοχής του.
Το Συνεργείο GAS SERVICE Πετράκος βρίσκεται στην Περιφερειακό Οδό Ιστιαίας στον κόμβο Αγίου Γεωργίου και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο 2226054939.
 
Ευχόμαστε στο νέο μας Συνεργείο καλή σταδιοδρομία και καλές δουλειές.

Από την συμμετοχή του συνεργείου μας , GAS SERVICE Τσόγκας στην Πανελλήνια Έκθεση της Λαμίας.

Και να υπενθυμίσουμε ότι στην διάρκεια της έκθεσης στο διάστημα 11-19 Ιουλίου θα μοιράζουμε πολλά δώρα στους επισκέπτες του Περιπτέρου μας, με μεγαλύτερο και σπουδαιότερο μια εντελώς ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση Συσκευής Υγραεριοκίνησης, για έναν τυχερό που θα προκύψει μέσω Κλήρωσης την τελευταία ημέρα της Έκθεσης.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 1 ( Α κτίριο )

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο GAS SERVICE Λαμίας ΤΣΟΓΚΑΣ και στο τηλ. 2231031440

  lamia2

lamia1

 


 

Νέο Συνεργείο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
Το νέο μας Συνεργείο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ολοκλήρωσε τα Σεμινάρια εκπαίδευσης και πλέον μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του Δικτύου
σε όλους τους ενδιαφερόμενους της ευρύτερης περιοχής του.
Το νέο GAS SERVICE ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, εδρεύει στο Κόμβο Κριτσάς, στον Άγιο Νικόλαο και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο 2841028824
.
.

.

 


 

Ακόμη μια χρονιά, το Δίκτυο GAS SERVICE με το Συνεργείο μας στη Λαμία, GAS SERVICE Τσόγκας, θα συμμετέχει
στην Πανελλήνια Έκθεση, το διάστημα 11-19 Ιουλίου.
Όπως κάθε χρόνο, στο εντυπωσιακό μας Περίπτερο θα παρουσιάσουμε όλες τις νέες εξελίξεις πάνω στην Αεριοκίνηση,
αλλά τη φετινή χρονιά, θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στο Φυσικό Αέριο Κίνησης (CNG), σε συνδυασμό με την έναρξη λειτουργίας
του πρώτου Πρατηρίου CNG στη Λαμία.
Οι μηχανικοί μας θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν όλα τα πλεονεκτήματα του νέου εναλλακτικού καυσίμου, και την μετατροπή
ενός βενζινοκίνητου αυτοκινήτου σε κίνηση με Φυσικό Αέριο Κίνησης.
 
Παράλληλα, θα μοιράζουμε πολλά δώρα στους επισκέπτες του Περιπτέρου μας, με μεγαλύτερο και σπουδαιότερο μια εντελώς ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση
Συσκευής Υγραεριοκίνησης, για έναν τυχερό που θα προκύψει μέσω Κλήρωσης την τελευταία ημέρα της Έκθεσης.
Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο GAS SERVICE Λαμίας ΤΣΟΓΚΑΣ και στο τηλ. 2231031440
.
.
.
lamia1
 .
.
.

.
.
Συμμετέχουμε στο 1ο Classic Car Festival, με μεγάλες προσφορές για μετατροπή σε Υγραεριοκίνηση.
Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 17:00-20:00 και λαμβάνει χώρα σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο στις Εγκαταστάσεις του Μακεδονικού (Ευκαρπία).
.
CarFestival1
CarFestival2
.

.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της GAS THEODOROU στην Κλαδική Έκθεση Agrozyma2016, που έλαβε χώρα το διάστημα 26-29/02/2016, στην Helexpo.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της GAS THEODOROU, παρουσιάσαμε στους Επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, τις εναλλακτικές εφαρμογές LPG και CNG για τα εταιρικά του οχήματα (οχήματα διανομής ή πωλητών), τονίζοντας την ωφέλεια που αυτές προσφέρουν στη μείωση του κόστους κίνησης του στόλου τους.

Συγχρόνως, τους ενημερώσαμε για τα Επιδοτούμενα Προγράμματα της ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου) για μετατροπές εταιρικών οχημάτων σε Φυσικό Αέριο Κίνησης (CNG) και τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει μια εταιρία για να ενταχθεί σε αυτά.

Η εταιρία GAS THEODOROU θα συνεχίσει την παρουσία της και σε επόμενες εκθέσεις, σε όλη την Ελλάδα. Ενημερωθείτε από το site μας για τις επόμενες παρουσιάσεις μας.

 artozyma_1_3  artozyma1_1_1 artozyma1_1_2

parking_detrop_art_1000x440


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της GAS SERVICE στην Έκθεση Agortica2016, που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη.
Η μεγάλη προσέλευση του κοινού, από όλα τα μέρη της Ελλάδος, έδωσαν την δυνατότητα στην εταιρία μας να παρουσιάσουν όλα τα οφέλη της Υγραεριοκίνησης (LPG) και της Αεριοκίνησης (CNG) σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Συγχρόνως, μέσω του Δικτύου GAS SERVICE που διαθέτει 75 Συνεργεία σε Ελλάδα και Κύπρο, ο κάθε ενδιαφερόμενος είχε την δυαντότητα να καρπωθεί της Προσφοράς της Έκθεσης η οποία, μέσω ειδικού εκπτωτικού κουπονιού, θα μπορεί να ισχύει και στα κατά τόπους Συνεργεία του Δικτύου σε όλη την επικράτεια.
 
Η GAS THEODOROU που εδρεύει στη δυτική Θεσσαλονίκη (Γιαννιτσών 181) και η GAS SERVICE Αφοί Λαλιά, που εδρεύει στην ανατολική Θεσσαλονίκη (στροφή Αεροδρομίου-Θέρμη), υπήρξαν και χορηγοί της τηλεοπτικής προβολής της Agrotica 2016, επιδεικνύοντας ακόμη μια φορά την ευαισθησία της εταιρίας μας όσο αφορά την υποστήριξη εμπορικών και όχι μόνο θεσμών που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας.
2016_agr1 2016_agr2 2016_agr3

agrotika_2016
agrotika

Η GAS THEODOROU, αρωγός και παραστάτης της νέας γενεάς Μηχανικών, υποδέχθηκε στις κεντρικές της εγκαταστάσεις μαθητές των ΤΕΙ Μηχανολογίας Θεσσαλονίκης,  σε μια παρουσίαση της Αεριοκίνησης ως εναλλακτικό καύσιμο των οχημάτων.
Οι σπουδαστές, μαζί με τους καθηγητές-συνοδούς τους, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους ενός Εξειδικευμένου Συνεργείου Αεριών Καυσίμων, και να έρθουν σε επαφή υπό κανονικές συνθήκες με την Εγκατάσταση-Συντήρηση Αεριοκίνητων οχημάτων.
Την παρουσίαση ανέλαβε ο Υπεύθυνος Μηχανικός της GAS THEODOROU κ. Ιωάννης Κέστης ενώ τους καθηγητές συνόδευσε ο Υπεύθυνος της Δεύθυνσης κ. Αδάμ Μουστάκας.
semi1

Η GAS THEODOROU, ως Επίσημος και Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της κορυφαίας εταιρίας Συσκευών Φυσικού Αερίου Κίνησης (CNG), επιλέχθηκε ως Επίσημος Συνεργάτης της ΔΕΠΑ για τα Σεμινάρια που διοργανώνει πάνω σε Εγκαταστάσεις Συσκευών Φυσικού Αερίου.
 
Την Κυριακή 06 Δεκεμβρίου 2015, η GAS THEODOROU , μέσω των Σεμιναρίων Εκπαίδευσης που διοργάνωσε η ΔΕΠΑ σε συνεργασία με την TUV Austriaπαρουσίαση τις Συσκευές CNG της εταιρίας ZAVOLI στους Επαγγελματίες Εγκαταστάτες Συσκευών Φυσικού Αερίου, καθώς και τις Δεξαμενές CNG που η GAS THEODOROU εισάγει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.
 
Το Τεχνικό Τμήμα της εταιρίας μας ανέλυσε διεξοδικά τα πλεονεκτήματα της νέας Ηλεκτρονικής Μονάδος BORA by Zavoli, καθώς παρουσίασε αναλυτικά την ακρίβεια που αυτή παρέχει στην Λειτουργία του Κινητήρα με Φυσικό Αέριο Κίνησης.
Συγχρόνως, το Εμπορικό Τμήμα της εταιρίας μας, παρουσίασε σε όλους τους εκπαιδευόμενους την μεγάλη ποικιλία Δεξαμενών CNG που η GAS THEODOROU  εισάγει για την ελληνική αγορά, ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη για κάθε αυτοκίνητο.
 
Στο πρώτο Group Εκπαίδευσης που επέλεξε η ΔΕΠΑ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE, το οποίο έχει αναγνωριστεί και από την ΔΕΠΑ, και από την TUV Austria αλλά κυρίως από το καταναλωτικό κοινό της ελληνικής αγοράς, τόσο για τον Επαγγελματισμό του, όσο κυρίως από το πακέτο Ολοκληρωμένων Λύσεων πάνω στην Αεριοκίνηση που προσφέρει.
 
Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE, παρευρέθηκαν στο α’ group εκπαίδευσης της ΔΕΠΑ, και πλέον θεωρούνται Επίσημοι Συνεργάτες της ΔΕΠΑ για τις ευρύτερες περιοχές που λειτουργούν σήμερα Πρατήρια Ανεφοδιασμού Φυσικού Αερίου Κίνησης (Αθήνα, Λάρισα, Λαμία, Θεσσαλονίκη)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Σεμινάρια Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης των Μηχανικών Αεριοκίνησης του Συνεργείου GAS SERVICE Λάρνακας ΚΑΠΝΙΣΗΣ
Οι Μηχανικοί μας έλαβαν όλες τις απαραίτητες γνώσεις μέσω θεωρητικής αλλά κυρίως πρακτικής εκπαίδευσης πάνω σε Εγκαταστάσεις και Συντηρήσεις Συσκευών Αεριοκίνησης (LPG & CNG) και πλέον είναι έτοιμοι να παρέχουν τις υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες του Δικτύου GAS SERVICE στους ενδιαφερόμενους της ευρύτερης περιοχής τους, σε μια αγορά καινούρια όπως η κυπριακή, στην οποία πρωταρχικό ρόλο στην υγιή ανάπτυξή της θα παίξει η Αξιοπιστία και η Αποτελεσματικότητα, δύο παράγοντες που εδώ και χρόνια φέρνουν το Δίκτυο GAS SERVICE στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς.
Στόχος και σκοπός του Δικτύου GAS SERVICE Κύπρου, είναι να βαδίσει αυστηρά πάνω στα βήματα του ελληνικού μοντέλου, ώστε πολύ σύντομα να αποδείξει στο απαιτητικό κοινό της Κύπρου, τι σημαίνει Αξιόπιστη και Διασφαλισμένη Εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης.

 

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της GAS THEODOROU και των Συνεργείων του Δικτύου GAS SERVICE στην Θεσσαλονίκη, κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2015.

Σε ένα εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο, στο Περίπτερο 15, η GAS THEODOROU παρουσίασε το CNG (Φυσικό Αέριο Κίνησης) καθώς και τις Τύπου 4 Δεξαμενές CNG (ανθρακονημμάτων) σε όλους τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Συγχρόνως, με δύο εξωτερικά Stand περιμετρικά του Περιπτέρου 15, τα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE Θεσσαλονίκης, παρείχαν μια Super Προσφορά για την μετατροπή σε Υγραεριοκίνηση σε όλους τους τυχερούς που επέλεξαν να προβούν στο κλείσιμο του ραντεβού τους μέσα στην Έκθεση.

Η επιτυχία της προσφοράς ήταν τεράστια, μιας και στις 2 ημέρες που ίσχυε η προσφορά, σαράντα (40) επισκέπτες της Έκθεσης έκλεισαν την προσφορά για το αυτοκίνητό τους και καρπώθηκαν την ωφέλειά της.

Η GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE συνεχίζουν τις παρουσίες τους σε παρόμοιες Εκθέσεις ή Events ανά την Ελλάδα, με εξίσου φανταστικές προσφορές.

Συντονιστείτε.


ΤΟ TEAM ΤΗΣ ZAVOLI ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ DARTS.

Δεύτερο σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης Zavoli από το ΚΕΚ Πιτσιλος στην Λάρνακα.

Η GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE Θεσσαλονίκης, ακόμη μια χρονιά συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκηςμε σκοπό να ενημερώσει τους επισκέπτες για τα οφέλη και τις υπηρεσίες του Δικτύου GAS SERVICE.
 
Το κεντρικό μας περίπτερο θα βρίσκεται στο κτήριο 15, στο stand 16A, ενώ θα έχουμε παρουσία και στον εξωτερικό χώρο των αυτοκινήτων.
 
Επισκεφτείτε μας το διάστημα 05-13/09/2015 και ενημερωθείτε για τις μεγάλες μας προσφορές καθώς και για τις super εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε.

 

Μια νέα φλόγα του Δικτύου GAS SERVICE, ανάβει από σήμερα στην περιοχή της Αργυρούπολης στην Αθήνα.

Το νέο μας Συνεργείο, GAS SERVICE Ξαγοράρης, ολοκλήρωσε την Εκπαίδευση και Πιστοποίηση στις Εγκαταστάσεις της GAS  THEODOROU, και μπορεί πλέον να παρέχει το Ολοκληρωμένο Πακέτο Υπηρεσιών του Δικτύου GAS SERVICE, στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής του.

 

 

Το GAS SERVICE Ξαγοράρης εδρεύει στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 54, στην Αργυρούπολη και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο 2109938234


 

 

H εταιρία GAS SERVICE και το Συνεργείο Σερρών GAS SERVICE Σιδηρόπουλος, θα συμμετέχουν στην Έκθεση Αυτοκίνησης, από 18-21/06 στο Μητροπολιτικό Πάρκο Σερρών.

Σας περιμένουμε για να σας παρουσιάσουμε τη Νέα Γενεάς Συσκευών Υγραεριοκίνησης Bora by ZAVOLI καθώς και το Ολοκληρωμένο Πακέτο Υπηρεσιών του Δικτύου GAS SERVICE.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Συνεργείο μας στο 2321085434.

 

 


 

H εταιρία GAS SERVICE και το Συνεργείο Σερρών GAS SERVICE ΒΗΤΑΣ Α.Ε., θα βρίσκονται το διήμερο 20-21/06/2015 στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, για να παρουσιάσουν στο κοινό της ευρύτερης περιοχής τη Νέα Γενεάς Συσκευών Υγραεριοκίνησης Bora by ZAVOLI καθώς και το Ολοκληρωμένο Πακέτο Υπηρεσιών του Δικτύου GAS SERVICE.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Συνεργείο μας στο 2431022833.

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της GAS SERVICE στην Κλαδική Έκθεση της Λαμίας.
Το GAS SERVICE Τσόγκας παρουσίασε τις νέες Συσκευές Bora by ZAVOLI και τα οφέλη της νέας Γενεάς Υγραεριοκίνησης.
Η Προσφορά της Έκθεσης θα ισχύει έως το τέλος του Μαΐου, για όσους επισκέπτες δεν πρόλαβαν να την κατοχυρώσουν στο Συνεργείο GAS SERVICE Τσόγκας.

 


 

 

Η εταιρία GAS SERVICE και το Συνεργείο GAS SERVICE Τσόγκας, συμμετέχουν στην Έκθεση της Λαμίας το διάστημα 09-17/05/2015.
Στο καινοτόμο περίπτερό μας, θα παρουσιάσουμε τις νέες Συσκευές Bora by ZAVOLI , συσκευές νέας γενεάς για κάθε τύπο οχήματος, σε φανταστικές τιμές προσφοράς Έκθεσης.
Συγχρόνως, θα παρουσιάσουμε το νέο εναλλακτικό καύσιμο CNG, και την τεράστια ωφέλεια που αυτό παρέχει στην εξοικονόμηση κάθε οχήματος.
Σας περιμένουμε από κοντά. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο 2231031440

 

 


 

Το Δίκτυο GAS SERVICE πρωτοπορεί ακόμη μία φορά στην αγορά Αεριοκίνησης στην Ελλάδα.
Με την ολοκλήρωση των Σεμιναρίων Εκπαίδευσης των Μηχανικών μας, από τις πόλεις Αθήνας, Θεσσαλονίκης,
Λάρισας, Βόλου, Λαμίας και Χαλκίδας, περιοχές που διαθέτουν ήδη ή θα διαθέτουν σύντομα Πρατήρια Ανεφοδιασμού
CNG (Φυσικού Αερίου Κίνησης), τα εν λόγω συνεργεία δύναται πραγματοποιήσουν Εγκαταστάσεις Συσκευών CNG
ώστε να παρέχουν τα σπουδαία οφέλη του νέου εναλλακτικού καυσίμου στους ενδιαφερόμενους των ευρύτερων περιοχών τους.
 
Επικοινωνήστε με τα κατά τόπους συνεργεία μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 


 

H GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE Αττικής, συμμετέχουν στην 5η Autogas-CNG Expo στο Περιστέρη.
Στο καινοτόμο Περίπτερο της GAS THEODOROU και του Δικτύου GAS SERVICE Αττικής, μπορείτε να πληροφορηθείτε
για το CNG, το νέο εναλλακτικό Καύσιμο Κίνησης οχημάτων, καθώς και για τις εναλλακτικές Δεξαμενών CNG που
διαθέτει η εταιρία μας.
Συγχρόνως, παρουσιάζουμε τις Νέες Συσκευές Υγραεριοκίνησης και Φυσικού Αερίου Κίνησης Bora by Zavoli,
Συσκευές Τελευταίας Γενεάς, με φανταστικές Προσφορές για κάθε τύπο κινητήρα.
 
Σας περιμένουμε στο Περίπτερο 101, στην Αίθουσα Α’ το τριήμερο 17-19 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

 


 

Η GAS THEODOROU και τα Συνεργεία GAS SERVICEΑττικής, συμμετέχουν στην 5η Autogas & CNG Expo, στο Περιστέρι, από 17 έως 19 Απριλίου 2015.
Θα μας βρείτε στο Περίπτερο 101, στην Αίθουσα Α’.

 

Τρεις νέες φλόγες της GAS SERVICE, ανάβουν πλέον στις περιοχές της Αλεξανδρούπολης, της Κοζάνης και τον Γρεβενών.
Τα τρία νέα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE, ολοκλήρωσαν την Εκπαίδευση και Πιστοποίηση στις εγκαταστάσεις της GAS THEODOROU και πλέον μπορούν να παρέχουν το Ολοκληρωμένο Πακέτο Υπηρεσιών του Δικτύου GAS SERVICE στους καταναλωτές των ευρύτερων περιοχών τους.
Τα τρία νέα Συνεργεία είναι:
GAS SERVICE Autogas Center – Άπαλος Αλεξανδρούπολης, τηλ. 2551045550
 GPS        40ο51’35.45’’β
25ο56’11.46’’Α
GAS SERVICE Γαύρος Αθανάσιος- 3οχλμ Κοζάνης-Θεσ/νίκης, τηλ. 2461024151
GPS        40o18’36.14”B
21o49’21.34”A
GAS SERVICE  Ντάλιος Χρήστος- Πατώματα Γρεβενών, τηλ. 2462025410
GPS        40o4’2.24”B
21o25’56.54”A
Ευχόμαστε στα νέα μας Συνεργεία καλές δουλειές και επάξια αντιπροσώπευση του μεγαλύτερου Δικτύου Αεριοκίνησης στις περιοχές δράσης τους.

 

 

 

 

 


 

H GAS SERVICE μεγαλώνει και στη Κύπρο.
Δύο νέα Συνεργεία της Κύπρου, εντάσσονται στο Δίκτυο GAS SERVICE.
Τα Συνεργεία GAS SERVICE Δ. Κυριακού AutoserviceLTD και GAS SERVICE Τ. Μαλαθούρας & Υιοί LTD, από Πάφο και Λάρνακα αντιστοίχως, ολοκλήρωσαν το κύκλο Τεχνικής – Εμπορικής Εκπαίδευσης του Δικτύου και παρέλαβαν τα Πιστοποιητικά ένταξης στο μεγαλύτερο Δίκτυο Αεριοκίνησης σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τα δύο νέα GAS SERVICE, αυξάνουν τον αριθμό των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων GAS SERVICE στην Κύπρο σε 13, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες που αναμένεται να προκύψουν στην κυπριακή αγορά με το Επίσημο Άνοιγμα της Αγοράς της Αεριοκίνησης το προσεχή διάστημα.
Τα δύο μας νέα GAS SERVICE εδρεύουν:
-GAS SERVICE  Δ. Κυριακού Autoservice LTD,  Πριάμου23, Πάφος, τηλ. +357 26948253
-GAS SERVICE  Τ. Μαλαθούρας & Υιοί LTD, Πηνελόπης 2, Λάρνακα, τηλ. +357 24636306.

 

 

 


 

 

GAS SERVICE – Μέγας Χορηγός της Ευεξίας και του Ευ Ζην
 
Η εταιρία GAS SERVICE, μέσα στο ευρύ φάσμα της κοινωνικής της συνεισφοράς, είναι εδώ και χρόνια Μέγας Χορηγός του Ποδηλατικού Συλλόγου Λάρισας.
 
Με μεγάλη μας χαρά συνεισφέρουμε στα χαμόγελα των μικρών ποδηλατοδρόμων, και τους ευχόμαστε καλές επιτυχίες στους μελλοντικούς τους αγώνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Προηγούμενα Νέα….