fbpx
Συμμετοχή στην ΔΕΘ 2019
19Σεπ, 19 19 Σεπτεμβρίου 2019Νέα
  • By .

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της GAS THEODOROU στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2019. Σε ένα εντυπωσιακό από πλευρά αισθητικής και ποικιλίας δειγμάτων χώρο, οι επισκέπτες του περιπτέρου μας είχαν την δυνατότητα να δούνε από κοντά αυτοκίνητα με μετατροπή σε Αεριοκίνηση, με Υγραεριοκίνηση / LPG ή Φυσικό Αέριο Κίνησης / CNG.

Παράλληλα, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της GAS THEODOROU παρουσίαζαν τα οφέλη της μετατροπής ενός οχήματος σε Αεριοκίνησης, ενώ συγχρόνως ενημέρωναν τον κάθε ενδιαφερόμενο για το ποιο εκ των δύο Εναλλακτικών Καυσίμων διασφαλίζει την μέγιστη εξοικονόμηση για το δικό του αυτοκίνητο.

Πολλοί εκ των επισκεπτών εκμεταλλεύτηκαν και την μεγάλη προσφορά που είχαμε κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, και αποφάσισαν να επιλέξουν την GAS THEODOROU για την μετατροπή του αυτοκινήτου τους σε Υγραεριοκίνηση ή Φυσικό Αέριο Κίνησης.

Το εντυπωσιακό μας περίπτερο, δέχθηκε θετικά σχόλια τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τους διοργανωτές της Έκθεσης. Με παρουσιάσεις μετατροπής σε MultiPoint Injection Κινητήρα, Υπερτροφοδοτούμενο (Turbo) αλλά και Άμεσου Ψεκασμού (Direct Engine), παρείχαμε μια πληρέστατη παρουσίαση της ποιότητας και της αξιοπιστίας της GAS THEODOROU.

Η GAS THEODOROU και το σύνολο του προσωπικού μας που συμμετείχε το 10ήμερο στην ΔΕΘ, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου μας για την τιμή που μας έκαναν.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2020!!