fbpx
Αντάπτορας Γεμίσματος Φυσικού Αερίου για NGV1 new type. Μονάδα Πλήρωσης Φυσικού Αερίου Κίνησης (CNG) αδυναμία γεμίσματος CNG δεν μπορώ να γεμίσω CNG γέμισμα CNG
27Μάι, 20 27 Μαΐου 2020Χωρίς κατηγορία
  • By .

Ο Τύπος της Μονάδος Πλήρωσης Φυσικού Αερίου Κίνησης (CNG) που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα αλλά και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης (αλλά και σε Η.Π.Α., Καναδά) είναι ο NGV1. Είναι ο Τύπος Γεμίσματος που συναντάμε στα περισσότερα Πρατήρια Ανεφοδιασμού Φυσικού Αερίου Κίνησης.

Πάρ’ αυτά, ορισμένες χώρες χρησιμοποιούν διαφορετικό Τύπο Μονάδος Πλήρωσης, τον NGV1 newtype, με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζουν στην συγκεκριμένη Μονάδα οι Αντλίες (μάνικες) των Πρατηρίων Ανεφοδιασμού της Ελλάδος με συνέπεια το όχημα να μην μπορεί να ανεφοδιαστεί με CNG. Τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζονται κυρίως σε αυτοκίνητα εισαγωγής (μεταχειρισμένα) από χώρες όπως Ιταλία, Βουλγαρία, Σκόπια.

Η εταιρία GAS THEODOROU δύναται να λύσει αυτό το πρόβλημα με Ειδικούς Αντάπτορες που κουμπώνουν πάνω στην Μονάδα Πλήρωσης του οχήματος, και με την σειρά τους εφαρμόζουν τέλεια στην μάνικα του Πρατηρίου Ανεφοδιασμού.

Αντάπτορας-Γεμίσματος-Φυσικού-Αερίου-για-NGV1-new-type
Αντάπτορας-Γεμίσματος-Φυσικού-Αερίου-για-NGV1-new-type

Με μια μικρή επέμβαση και ελάχιστο κόστος, μπορεί το αυτοκίνητο να ανεφοδιάζεται απρόσκοπτα σε οποιοδήποτε Πρατήριο Φυσικού Αερίου – CNG της Ευρώπης, εφόσον ο Αντάπτορας αυτός είναι διασπώμενος και δεν τοποθετείται μόνιμα στην υφιστάμενη Μονάδα Πλήρωσης. Όποτε απαιτείται η χρήση του, μπορεί να εφαρμοστεί πάνω στην μονάδα πλήρωσης, ενώ όταν δεν απαιτείται, μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί.

Τονίζεται πως η χρήση του Ειδικού Αντάπτορα NGV1 newtype είναι απλή και εύκολη, ενώ δεν απαιτείται ουδεμία αλλαγή των κυρίων στοιχείων της υπάρχουσας εγκατάστασης του συστήματος Φυσικού Αερίου – CNG.

Η εφαρμογή γίνεται κατόπιν επίσκεψης του οχήματος στο Συνεργείο, για να προηγηθεί ο απαραίτητος έλεγχος.

προσφορα autgas theodorou υγραεριοκηνηση αεριοκινηση gas service