fbpx
Αίγιο-Υγραεριοκινηση
13Μάι, 22 13 Μαΐου 2022Νέα
  • By .

Μία νέα ‘’φλόγα’’ του Δικτύου GAS SERVICE ανάβει πλέον στο Αίγιο.

Το νέα Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο GAS SERVICE ΑΙΓΙΟΥ, AutoService ΘΑΝΕΛΛΑΣ, ολοκλήρωσε την Εκπαίδευση και Πιστοποίησης Τοποθέτησης/Διάγνωσης/Ρύθμισης/Συντήρησης των Συστημάτων Υγραεριοκίνησης ZAVOLI και πλέον διαθέτουν το Ολοκληρωμένο Πακέτο Υπηρεσιών του Δικτύου GAS SERVICE στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου.

Οι Τεχνικοί της AutoService ΘΑΝΕΛΛΑΣ, έλαβαν πιστοποίηση για όλες τις επιλογές Συστημάτων, για Κινητήρες Ατμοσφαιρικούς, Υπερ-τροφοδούμενους, Dual-JET, Άμεσου Ψεκασμού & Υβριδικούς, ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις απαιτήσεις Μετατροπής – Ρύθμισης – Ελέγχου κάθε Κινητήρα.

Ευχόμαστε στο νέο Συνεργάτη καλές δουλειές και επάξια αντιπροσώπευση του μεγαλύτερου Δικτύου Αεριοκίνησης στην περιοχή του.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του νέου GAS SERVICE ΑΙΓΙΟΥ είναι :

Διεύθυνση: Παλαιά Ε.Ο. Κορίνθου Πατρών, Αίγιο

Τηλ. : 2691082103

 

 

Ο κ. Κουρής Ηλίας (Τεχνικός της AutoService Θανέλλας), παραλαμβάνει το Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης Συστημάτων ZAVOLI από τον Τεχνικό της GAS THEODOROU κ. Παπαγεωργίου Μιχάλη.

 

 

Αίγιο-Υγραεριοκινηση

Ο κ. Θανέλλας Γεώργιος, Υπεύθυνος Συνεργείου & Τεχνικός Αεριοκίνησης της AutoService Θανέλλας, παραλαμβάνει το Πιστοποιητικό Ένταξης του Συνεργείου AutoService Θανέλλας, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων GAS SERVICE.

 

 

υγραεριοκινηση-Αίγιο

Ο κ. Θανέλλας Γεώργιος, Υπεύθυνος Συνεργείου & Τεχνικός Αεριοκίνησης της AutoService Θανέλλας, παραλαμβάνει το Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης Συστημάτων ZAVOLI από τον Τεχνικό Διευθυντή της GAS THEODOROU, κ. Παναγιώτη Σαραφιανό.