fbpx
Αύξηση τιμής βενζίνης
04Ιαν, 17 4 Ιανουαρίου 2017Δημοσιότητα
  • By .

Εσύ θα ‘‘καταπιείς’’ ξανά την νέα αύξηση της βενζίνης!

Από την 1η Ιανουαρίου 2017, ο νέος φόρος ειδικής κατανάλωσης που επιβλήθηκε στα καύσιμα, εκτόξευσε τις τιμές των καυσίμων κίνησης στα ύψη. Ήδη τις πρώτες ημέρες, στα περισσότερα Πρατήρια Καυσίμων η τιμή της Αμόλυβδης έφτασε στα επίπεδα του 1,52-1,55€/lt, με τους αναλυτές να θεωρούν πως η αύξηση θα σταματήσει περίπου στο 1,58-160€/lt

Αύξηση τιμής βενζίνης

Οι αυξήσεις αυτές θα επηρεάσουν άμεσα το καθημερινό και μηνιαίο κόστος κίνησης τόσο των νοικοκυριών που ήδη δέχονται ισχυρές πιέσεις λόγω της φορολογικής λαίλαπας των τελευταίων ετών, όσο και τους επαγγελματιών που ‘‘γράφουν’’ με τα επαγγελματικά τους οχήματα πολλά χιλιόμετρα καθημερινά.

Με αυτά τα δεδομένα, η επιλογή μετατροπής των οχημάτων σε Αεριοκίνητα είναι πλέον μονόδρομος. Αν κάποιος χρειάζεται καθημερνά να κινεί το αυτοκίνητό του, επιβάλλεται πλέον να το κάνει με ένα εναλλακτικό καύσιμο που θα του εγγυάται μικρότερο κόστος Κίνησης.

Η GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE, παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για μετατροπή των Κινητήρων σε οικονομικότερα καύσιμα.

Η Ολοκληρωμένη μας Πρόταση περιλαμβάνει:
α) Κορυφαία Συστήματα LPG & CNG ZAVOLI pure technolocy – Συστήματα τελευταίας Γενεάς, που διατηρούν τις ίδιες επιδόσεις, τις ίδιες τελικές, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές κάθε Κινητήρα, Έμμεσου Ψεκασμού, Άμεσου Ψεκασμού, Υβριδικά κτλ
β) Γραπτή Εγγύηση και για τα Εξαρτήματα και για την Καλή Λειτουργία του Κινητήρα (χωρίς ψιλά γράμματα)
γ) After Sale Service σε όλα τα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το LPG (Υγραέριο Κίνησης) και το CNG (Φυσικό Αέριο Κίνησης) θα δώσουν την δυνατότητα να συνεχίζετε να κινείστε με το αυτοκίνητό σας, χωρίς να σας επιρεάζει η τεράστια αύξηση τιμών των Καυσίμων που ξεκίνησε από την 1η Ιανουαρίου.

auxsisi

Με δεδομένη δε και την Προσφορά Κόστους για την μετατροπή του Δικτύου GAS SERVICE, αλλά και τους πολύ ευέλικτους τρόπους αποπληρωμής που σας παρέχει η GAS SERVICE, μπορεί πλέον ο κάθε ένας να επιλέξει την μετατροπή του αυτοκινήτου του.

Μην απελπίζεστε λοιπόν.

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο Συνεργείο GAS SERVICE της περιοχής σας, και ενημερωθείτε για το δικό σας αυτοκίνητο.
Είμαστε οι πλέον Ειδικοί για να σας δώσουμε την πιο αποτελεσματική πρόταση μείωσης του Κόστους Κίνησης του αυτοκινήτου σας, διασφαλίζοντας συγχρόνως την Καλή Λειτουργία του Κινητήρα σας σε όλο το φάσμα λειτουργίας των στροφών και των φορτίων του.
GAS THEODOROU – κινήσου έξυπνα, ζήσε ελεύθερα.

 

Επιστροφή στα Νέα….