fbpx
GAS THEODOROU Αττικής
22 Απριλίου 2016
  • By .

Αεριοκίνηση υγραεριοκίνηση Αττική GAS THEODOROU

 

Athens

 

Η GAS THEODOROU©, η πρώτη εταιρία Αεριοκίνησης στην Ελλάδα, ξεκίνησε την ενασχόληση με την Αεριοκίνηση το 1974 από την Θεσσαλονίκη.

 

Η υψηλή κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο, αλλά και η επιλογή να τοποθετεί κατά αποκλειστικότητα της Ιταλικές Συσκευές ZAVOLI pure technology, την ανέδειξαν πολύ σύντομα σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων της αγοράς της Αεριοκίνησης στην Βόρεια Ελλάδα.

 

Από το 2014, λειτουργεί και στην Αθήνα, το πρώτο επίσημο Υποκατάστημα της GAS THEODOROU©.

 

Το νέο μας Συνεργείο Εγκατάστασης-Συντήρησης Συσκευών Αεριοκίνησης ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2014 και λειτουργεί υπό τις αυστηρές προδιαγραφές του Μοντέλου Λειτουργίας της επίσημης και αρχικής GAS THEODOROU© παρέχοντας τις Υπηρεσίες της πλέον σύγχρονης & καθετοποιημένες Μονάδος Αεριοκίνησης στην Ελλάδα.

 

Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε και στο απαιτητικό κοινό της πρωτεύουσας, τις υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια η πρώτη και μεγαλύτερη εταιρία Αεριοκίνησης GAS THEODOROU© στην Βόρεια Ελλάδα, οι οποίες μας ξεχωρίζουν πλήρως από όλο τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

 

Η GAS THEODOROU Αττικής©, εδρεύει στη Λεωφόρο Μεσογείων 383, στην Αγία Παρασκευή. Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2106533934. Βρείτε μας και στο Facebook στο https://www.facebook.com/gastheodorouathens/