gas theodorou
21Μάι, 26 21 Μαΐου 2026Νέα
  • By Art World

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ZAVOLI και όλου του Ομίλου WestPort Fuel Sytems, κ. Giuseppe Ruggiero (για εμάς Don Peppe), επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μας το διήμερο 20-21/5/2026 και μας παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας των Συστημάτων Bora Advance και Bora Dual Jet.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του, είχε την ευκαιρία να δει και να αξιολογήσει με τα υψηλά standard αξιολόγησης του Ομίλου, τον τρόπο λειτουργίας του Τεχνικού μας Τμήματος καθώς και του Τμήματος των Εγκαταστάσεων/Τοποθετήσεων, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το επίπεδο επαγγελματισμού και τεχνογνωσίας των τεχνικών μας.

Παράλληλα, μας παρουσίασε τις μελλοντικές εξελίξεις σε κομβικά εξαρτήματα όπως μπεκ και υποβιβαστές Υγραεριοκίνησης, ενώ μας ανέλυσε και την εξέλιξη στο τεχνικό επίπεδο που σηματοδοτεί η εξαγορά του Ομίλου Landirenzo (Laldirenzo, Lovato, Landi, Emegas, κτλ) από τον Όμιλό μας, WestPort Fuel System.

Όπως κάθε φορά που ο Don Peppe επισκέπτεται την Ελλάδα, η παρουσία του επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά την πίστη μας για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα νέα μας παρουσίασε.

Ευχαριστούμε Don Peppe, όλη η ομάδα της Gas Theodorou ευχόμαστε σύντομα να σε δούμε ξανά.